top of page

Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a tervezés, hol találok árakat?

A tervezési díj rengeteg összetevőtől függ, így egy általánosan érvényes négyzetméter árat lehetetlen mondani. Ha árajánlatot szeretnél kérni, hívj fel minket, vagy írj egy e-mailt, és a részleteket megismerve 1-2 héten belül elkészítjük Neked. Az árajánlat kérés semmilyen kötelezettséggel nem jár.

Mennyi idő alatt készülnek el a tervek?

Az átlagos időtartam közepes méretű projekteknél, építészeti tervezésnél kiviteli tervekkel 3-5 hónap, belsőépítészeti tervezésnél kiviteli tervekkel 2-3 hónap. Ha ennél gyorsabban, vagy sürgősen szükséged van a tervekre, akkor megpróbálunk rá megoldást találni, hogy tudjunk ebben segíteni Neked.

Csak Budapesten, vagy vidéken is vállaltok munkát?

Egész Magyarországon vállalunk tervezést. A projekt indító helyszíni megbeszélés, vagy helyszíni felmérés benne van a tervezési alapárban, utána pedig megbeszélés kérdése, hogy a tervezés alatti konzultációkat a Budapesti irodánkban, online, vagy más helyen tartsuk meg.

Hogyan zajlik a tervezés folyamata?

Ha az árajánlat elfogadásra került, és aláírtuk a szerződést, akkor egy projektindító megbeszélésen végigmegyünk minden részleten. Ilyenkor minden előzetes elképzelésedet, kívánságodat, igényedet el tudod mondani, utána pedig mi teszünk fel rengeteg kérdést, hogy minél jobban feltérképezzük a meg nem fogalmazott igényeket is. A tervezési folyamat alatt mindig több variációt mutatunk alaprajzi opciókra, alkalmazott anyagokra, berendezésre. Nem egy tálcán kapott tervet kapsz, amibe nincs beleszólásod. Mi veled együtt gondolkodunk és alakítjuk a terveket, hogy a végén Te is és mi is maximálisan elégedettek legyünk.

Milyen tervezési csomagok vannak?

Az építészeti generáltervezésen és a belsőépítészeti tervezésen belül gyakorlatilag minden részfolyamatot is el tudunk vállalni. Ha erről van szó, akkor általában teljesen egyedi, hogy éppen mire van szükség, így ebben rugalmasak vagyunk. Ilyen esetben egyedi tervezési csomagot készítünk számodra!

Ha nem találtál választ a kérdésedre, írj üzenetet, vagy keress a lent megadott elérhetőségeken!

Írj üzenetet nekem!

Üzenet sikeresen elküldve!

zsanett@zsanettbarta.com

Tel: 00 36 30 785 11 72

Budapest, Hungary

  • Facebook
  • Instagram

Kövess instagramon és facebookon is!

Kopie souboru Biano_Logo_full.jpg
bottom of page